Puur Persoonlijk - Wie zijn we

Simone

Samen met Pierre ben ik de bedenker van Puur Persoonlijk. Voor mij is het belangrijk om ECHT te doen wat nodig en mogelijk is voor de ondersteuning van mensen die dat willen. Daarbij leer ik elke dag.

Ik vind het belangrijk dat de ondersteuning zichtbaar wordt, zodat jij zelf kunt zien wat je talenten zijn op het gebied van zelfstandig zijn in wonen, ouderschap en arbeid.
Mijn passie is om te bedenken op welke manier mensen in ontwikkeling gebracht kunnen worden. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en plannen te maken voor de toekomst van Puur Persoonlijk.

Je kunt mij tegenkomen aan de telefoon of bij eventuele kennismakingsgesprekken als je je aanmeldt.

Ik ben moeder van 2 zonen en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om keramiek te maken en raku te stoken.

Typisch Simone:
• helicopterview
• kritisch
• loyaal

Greet

Mijn naam is Greet. Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en inmiddels ook oma.

Ik ben betrokken bij Puur Persoonlijk als oppasmoeder. Dit doe ik met heel veel plezier en soms samen met mijn man Frans.
Ik houd van kinderen en kan ook erg veel lol met ze hebben. Ik ben duidelijk en direct en de kinderen hoe klein of groot ook weten goed wat ze aan mij hebben.

Typisch Greet:
• standvastig
• trouw
• betrokken

Lukas

In deze tijd mogen we zelf ontdekken hoe we ons leven en ouderschap in willen vullen. Ik vind het een dankbare en bijzondere positie om hierin een tijd met mensen mee te mogen kijken en hen te ondersteunen om in ontwikkeling te komen op de manier zoals zij dat willen.

Dichtbij, toegankelijk en echt zijn woorden die passen bij hoe ik werk.

Zelf ben ik trotse vader van een zoon en woon met mijn gezin in Harderwijk. Ook ik ben aan het ontdekken en vormgeven over hoe ik mijn vaderschap wil invullen. En dit pad, van soms vallen en opstaan, neem ik graag mee in het contact wat ik met andere ouders heb die ik ondersteun. Voorop staat dat ik mijn kind de ruimte en tools wil geven om zich helemaal als zichzelf te kunnen ontwikkelen met zijn eigen betrokkenheid op de samenleving. Hierin heb ik als ouder mijzelf ook regelmatig aan te kijken.

Typisch Lukas:
• rustig
• alert
• coachen

Shireen

“Het feit dat je er bent, maakt je de moeite waard”, dat vind ik een mooie uitspraak, waar ik mij volledig ik kan vinden. Mijn naam is Shireen Scharrenburg en ik werk sinds juni 2014 bij Puur Persoonlijk. Ik ben een trotse moeder van een dochter van inmiddels alweer 30 jaar. En woon al een heel aantal jaren in Harderwijk.

In mijn werkzame leven ben ik o.a. groepsleidster geweest en heb ik ook een heel aantal jaren gewerkt als allround welzijnswerker binnen de gemeente Harderwijk. Daarna ben ik het onderwijs ingestapt als leerlingbegeleider/ docent bij verschillende ROC’s in het land. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ben ik weer terug bij mijn roots! Ik werk nu met veel plezier als ambulant begeleider/coach bij Puur Persoonlijk.

Je kunt mij dus bij jou/jullie thuis tegenkomen, waar we samen gaan kijken wat je al goed kunt en wat je nog zou willen leren. Een mens is tenslotte nooit uitgeleerd! Ook kun je mij in ons gezellige kantoor tegenkomen, want daar kunnen we ook wel eens afspreken.

Ik heb aan mijn klanten gevraagd wat zij mijn beste kwaliteiten vinden: Begripvol, een luisterend oor, positief, ik sta altijd klaar, ik geef steun en goede adviezen en als laatste, maar wel erg belangrijk, ik heb humor!

Als ik niet werk vind ik het leuk om met mijn kleine campertje er op uit te trekken, het liefst naar zee! Ik schilder graag en dansen vind ik ook nog steeds erg fijn om te doen!

Typisch Shireen:
• zelfstandig
• geduldig
• ruimdenkend

Pierre

Ik ben Pierre Pelzer. Samen met Simone heb ik Puur Persoonlijk opgezet. Ik heb jaren gewerkt in de jeugdhulp als begeleider, persoonlijk begeleider en manager.
Ook heb ik ervaring opgedaan in de jeugdpsychiatrie en op een vak internaat voor jongens. Samen met Simone heb ik ook meegewerkt aan een Europees uitwisselingsproject: dat was een bijzondere ervaring!

Ik vind het leuk van alles te organiseren rond de begeleiding van jou. Of het nu je indicatie is, je woonruimte, verhuizing, maakt niet uit. Soms doe ik begeleid bezoek en draai ik mee in het rooster. Ook ga ik wel eens mee naar afspraken met jou, als je dat wilt en als dat nodig is, bijvoorbeeld naar de rechtbank.

Je vindt mij meestal op kantoor, aan de Smeepoortstraat 14, waar Puur is gevestigd.
We komen daar elkaar vast wel eens tegen!!!

Typisch Pierre:
• inventief
• gedreven
• behulpzaam

Gerda

Ik ben Gerda Smink, 48 jaar. Sinds mei 2015 werk ik bij Puur Persoonlijk. Daar maak ik de roosters en help waar nodig bij administratieve werkzaamheden. Verder heb ik ook nog een baan bij postnl.

Naast m’n werk heb ik een druk gezin. Met een sportieve man, drie lieve opgroeiende tieners is er altijd genoeg te doen en is het niet snel saai in huis. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, doe ik aan yoga, wandel en lees ik graag en ben ik vrijwilliger bij Jeugdtheater Harderwijk.

Typisch Gerda:
• zorgvuldig
• plannen
• organiseren

Emma

Ik ben Emma van den Berg en ik woon met mijn vriend en dochter in Harderwijk. Als moeder weet ik dat het ouderschap vele uitdagingen biedt. Het kan soms prettig zijn om hierin ondersteuning te krijgen en als ambulant begeleider probeer ik dit te bieden. Op het gebied van ouderschap en op andere gebieden van het leven waar soms extra aandacht voor nodig is.

Na mijn studie psychologie ben ik in 2009 begonnen met het (ambulant) begeleiderschap. Ik probeer hierin zoveel als mogelijk naast de klant te staan en mij volgend op te stellen. De eigenheid en zelfstandigheid van de klant staat hierin voor mij voorop. Ik zal met jou zoeken naar een prettige manier van werken en samen onderzoeken wat nodig is om jouw doel te bereiken.

Typisch Emma:
• transparant
• verbindend
• mensenkennis

Ester

Wanneer ik naar mensen kijk zie ik wie ze zijn, mooie eigenschappen en vaak goede redenen voor keuzes die gemaakt zijn.
Ik puzzel graag samen met mensen uit waar ze willen staan in de toekomst in bijvoorbeeld hun ouderschap of in hun leven. En ondersteun graag in dit proces hoe mensen dit kunnen bereiken. Door het te doen.

Ik ben 37 jaar, getrouwd en samen mogen wij 3 prachtige kinderen begeleiden naar volwassenheid. Onze oudste zoon is 8 jaar, onze middelste zoon is 6 jaar en onze dochter is 2 jaar.

Naast de rijkdom en ons geluk leer ik veel van mijn kinderen en kom dikwijls mijzelf tegen. Ik bedenk zelf wat ik wil leren om beter aan te sluiten bij de behoeften van de kinderen. De een is ook de ander niet. Het is leuk, we hebben lol, soms is het zwaar en pittig. De basis van ons gezin is het vertrouwen.

Op kantoor ben ik af en toe. Het meeste van de tijd ben ik bij klanten thuis.

Typisch Ester:
• scherp in observeren
• empathisch
• ruimte biedend versus regie waar nodig

Bianca

Mijn naam is Bianca. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen; 2 meiden en 1 jongen.

Ik werk bij Puur Persoonlijk als huishoudelijk medewerker. Je kunt mij tegenkomen op kantoor en soms ondersteun ik ook gezinnen bij het huishoudelijk werk. Dat doe ik met veel plezier.

Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn op allerlei manieren.

Typisch Bianca:
• zorgvuldig
• betrokken
• creatief

Maryse

Ik ben Maryse Pilon, sinds 1 juli 2016 werkzaam bij Puur Persoonlijk.
Voordat ik hier kwam werken heb ik veel ervaring opgedaan.
Ik heb gewerkt met allerlei mensen, uit Nederland, maar ook uit andere landen. En alle mensen willen eigenlijk hetzelfde: gezien en gewaardeerd worden voor wie ze zijn.
Iedereen is toch bijzonder!

Dat unieke stukje bij iemand zien en van daaruit verder gaan, daar word ik blij van.

Ik ben getrouwd en heb twee zonen, fijne familie en vrienden om me heen.
Al deze ervaringen neem ik mee in mijn contact met anderen. Ik merk ook steeds weer, dat ik bijleer van nieuwe mensen. Iedereen heeft immers talenten.
En die talenten samen ontdekken en uitwerken vind ik heel speciaal.

Ik hoop je dan ook te ontmoeten, bij jou thuis of bij ons op het kleurrijke kantoor!
Oh en naast werken houd ik erg van wandelen met mijn hond, er op uit met een zeilboot of lekker dansen op een leuk festival.

Typisch Maryse:
• betrouwbaar
• improvisatie
• gedreven