Puur Persoonlijk - Wie zijn we

Simone

Samen met Pierre sta ik aan de wieg van Puur Persoonlijk. Ik ben inhoudelijk verantwoordelijk voor Puur Persoonlijk. Mijn deskundigheid bestaat uit het in ontwikkeling brengen van mensen. Ik vind het belangrijk dat een klant krijgt waar hij recht op heeft en samen met de ondersteuners tot een samenwerking komt die maakt dat iedereen zich kan ontwikkelen en groeien in wie ze zijn en wat ze voor zichzelf in het leven wensen. Ik denk in verbinding maken en samenwerken vanuit een geheel waarin iedereen zijn eigen plek heeft en erbij hoort. Ik ben veel bezig om contact te maken met andere mensen om de ideeën die ik heb om hulp en zorg passend te maken. Ik ga me dan ook richten op online hulpmiddelen wat van betekenis kan zijn voor de ontwikkeling van de klant.

Typisch Simone:
•Deskundig
•Daadkrachtig
•Betrokken

Pierre

Ik ben Pierre Pelzer. Samen met Simone heb ik Puur Persoonlijk opgezet. Ik heb jaren gewerkt in de jeugdhulp als begeleider, persoonlijk begeleider en manager.
Ook heb ik ervaring opgedaan in de jeugdpsychiatrie en op een vak internaat voor jongens. Samen met Simone heb ik ook meegewerkt aan een Europees uitwisselingsproject: dat was een bijzondere ervaring!

Ik vind het leuk van alles te organiseren rond de begeleiding van jou. Of het nu je indicatie is, je woonruimte, verhuizing, maakt niet uit. Soms doe ik begeleid bezoek en draai ik mee in het rooster. Ook ga ik wel eens mee naar afspraken met jou, als je dat wilt en als dat nodig is, bijvoorbeeld naar de rechtbank.

Je vindt mij meestal op kantoor, aan de Smeepoortstraat 14, waar Puur is gevestigd.
We komen daar elkaar vast wel eens tegen!!!

Typisch Pierre:
• inventief
• gedreven
• behulpzaam

Lukas

In deze tijd mogen we zelf ontdekken hoe we ons leven en ouderschap in willen vullen. Ik vind het een dankbare en bijzondere positie om hierin een tijd met mensen mee te mogen kijken en hen te ondersteunen om in ontwikkeling te komen op de manier zoals zij dat willen.

Dichtbij, toegankelijk en echt zijn woorden die passen bij hoe ik werk.

Zelf ben ik trotse vader van twee zonen en woon met mijn gezin in Harderwijk. Ook ik ben aan het ontdekken en vormgeven over hoe ik mijn vaderschap wil invullen. En dit pad, van soms vallen en opstaan, neem ik graag mee in het contact wat ik met andere ouders heb die ik ondersteun. Voorop staat dat ik mijn kind de ruimte en tools wil geven om zich helemaal als zichzelf te kunnen ontwikkelen met zijn eigen betrokkenheid op de samenleving. Hierin heb ik als ouder mijzelf ook regelmatig aan te kijken.

Typisch Lukas:
• rustig
• alert
• coachen

Bianca

Mijn naam is Bianca. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen; 2 meiden en 1 jongen.

Ik werk bij Puur Persoonlijk als huishoudelijk medewerker. Je kunt mij tegenkomen op kantoor en soms ondersteun ik ook gezinnen bij het huishoudelijk werk. Dat doe ik met veel plezier.

Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn op allerlei manieren.

Typisch Bianca:
• zorgvuldig
• betrokken
• creatief

Greet

Mijn naam is Greet. Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en inmiddels ook oma.

Ik ben betrokken bij Puur Persoonlijk als oppasmoeder. Dit doe ik met heel veel plezier en soms samen met mijn man Frans.
Ik houd van kinderen en kan ook erg veel lol met ze hebben. Ik ben duidelijk en direct en de kinderen hoe klein of groot ook weten goed wat ze aan mij hebben.

Typisch Greet:
• standvastig
• trouw
• betrokken

Gerda

Ik ben Gerda Smink, 51 jaar. Sinds mei 2015 werk ik bij Puur Persoonlijk. Daar maak ik de roosters en help waar nodig bij administratieve werkzaamheden.

Naast m’n werk heb ik een druk gezin. Met een sportieve man, drie lieve opgroeiende tieners is er altijd genoeg te doen en is het niet snel saai in huis. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, doe ik aan yoga, wandel en lees ik graag en ben ik vrijwilliger bij Jeugdtheater Harderwijk.

Typisch Gerda:
• zorgvuldig
• plannen
• organiseren

Ester

Wanneer ik naar mensen kijk zie ik wie ze zijn, mooie eigenschappen en vaak goede redenen voor keuzes die gemaakt zijn.
Ik puzzel graag samen met mensen uit waar ze willen staan in de toekomst in bijvoorbeeld hun ouderschap of in hun leven. En ondersteun graag in dit proces hoe mensen dit kunnen bereiken. Door het te doen.

Ik ben 39 jaar, getrouwd en samen mogen wij 3 prachtige kinderen begeleiden naar volwassenheid. Onze oudste zoon is 10 jaar, onze middelste zoon is 8 jaar en onze dochter is 4 jaar.

Naast de rijkdom en ons geluk leer ik veel van mijn kinderen en kom dikwijls mijzelf tegen. Ik bedenk zelf wat ik wil leren om beter aan te sluiten bij de behoeften van de kinderen. De een is ook de ander niet. Het is leuk, we hebben lol, soms is het zwaar en pittig. De basis van ons gezin is het vertrouwen.

Op kantoor ben ik af en toe. Het meeste van de tijd ben ik bij klanten thuis.

Typisch Ester:
• scherp in observeren
• empathisch
• ruimte biedend versus regie waar nodig

Maryse

Ik ben Maryse Pilon, sinds 1 juli 2016 werkzaam bij Puur Persoonlijk.
Voordat ik hier kwam werken heb ik veel ervaring opgedaan.
Ik heb gewerkt met allerlei mensen, uit Nederland, maar ook uit andere landen. En alle mensen willen eigenlijk hetzelfde: gezien en gewaardeerd worden voor wie ze zijn.
Iedereen is toch bijzonder!

Dat unieke stukje bij iemand zien en van daaruit verder gaan, daar word ik blij van.

Ik ben getrouwd en heb twee zonen, fijne familie en vrienden om me heen.
Al deze ervaringen neem ik mee in mijn contact met anderen. Ik merk ook steeds weer, dat ik bijleer van nieuwe mensen. Iedereen heeft immers talenten.
En die talenten samen ontdekken en uitwerken vind ik heel speciaal.

Ik hoop je dan ook te ontmoeten, bij jou thuis of bij ons op het kleurrijke kantoor!
Oh en naast werken houd ik erg van wandelen met mijn hond, er op uit met een zeilboot of lekker dansen op een leuk festival.

Typisch Maryse:
• betrouwbaar
• improvisatie
• gedreven

Hanieta

Mijn naam is Hanieta. Ik woon samen en heb een dochter. Als je deze kant, zoals op de foto, van mij ziet dan heb ik je geholpen bij je vraag voor ondersteuning in het huishouden. Dan ben ik weer onderweg naar de volgende klus. Ik werk bij Puur Persoonlijk als huishoudelijk ondersteuner bij mensen thuis. Ook maak ik het kantoor wekelijks op orde.
Ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het is om soms hulp nodig te hebben. Ik heb toen hulp ingeschakeld van Puur Persoonlijk omdat ze mij aanspreken in hoe ze zijn. Doordat ik als klant begonnen ben en nu bij Puur Persoonlijk werk, hoop ik mijn ervaring te kunnen gebruiken zodat jij hier iets aan hebt.


Typisch Hanieta:
• ervaringdeskundige
• betrokken
• zorgvuldig

Anne

Ik ben Anne Veldman, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn kat in Hasselt. Ik werk bij Puur Persoonlijk sinds maart 2018.

Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Ik kijk naar jou als individu met jouw eigen krachten en talenten. Omdat ik zelf moeilijke momenten in mijn leven heb gekend, kan ik me goed inleven en gebruik ik mijn eigen ervaringen ook in het werk als ik jou daarmee kan ondersteunen. Ik vind het leuk om samen met jou uit te zoeken hoe jij jouw krachten en talenten het beste in kan zetten om zo je doelen te bereiken. Hierin sta ik naast je en ondersteun ik waar nodig. Dit kan op praktisch gebied zijn, maar ook door gesprekken te hebben over wat jou bezighoudt.

Ik ben af en toe op kantoor, het meeste ben ik te vinden bij de klanten thuis.

Naast mijn werk vind ik het leuk om naar concerten en festivals te gaan, te koken en te lezen en doe ik aan yoga.

Typisch Anne:
• Rustig
• Betrouwbaar
• Betrokken

Khadija

Ik ben Khadija Kalai. Ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Puur Persoonlijk. Ik heb werkervaring opgedaan binnen het groepswerk met jongeren en ambulant werk met LVB jongeren.

Het werken met mensen doe ik met veel liefde en plezier. Mijn drive is om mensen te helpen hun eigen krachten weer te vinden. Voor mij is ieder mens uniek en gezegend met kracht. Als het even tegenzit of niet gaat heb je hier misschien hulp bij nodig. Dat is niet erg. Samen gaan we op zoek naar een manier om weer op eigen benen te kunnen staan.

Ik ben zelf behulpzaam ingesteld, sta positief in het leven en kijk graag vanuit verschillende invalshoeken naar situaties.

Mijn motto in het leven is: “enjoy the little things in life”!

Typisch Khadija:
• Loyaal
• Behulpzaam
• Veerkrachtig

Judith

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen…
Een prachtige quote van OM-denken die naar mijn idee zo ontzettend waar is...

Persoonlijk kom ik er steeds meer achter dat niet alles in het leven maakbaar is.
Tegenslag, pijn en verlieservaringen zijn inherent aan het leven.
Groei en pijn lijken met elkaar verbonden.
Groeien in weerbaarheid helpt om intenser van het leven te genieten.
Dit proces zie ik bij klanten en doorloop ik zelf ook, met vallen en opstaan..

Mijn drive in het werk? Een positieve bijdrage leveren in weerbaarheid aan ieder die mijn pad kruist.
Kinderen hebben daarbij een speciaal plekje in mijn hart. Juist vanwege hun ontvankelijkheid
en tegelijk ook hun kwetsbaarheid op dit gebied.

Sinds januari 2019 werk ik als ambulant ondersteuner bij Puur.
Hiervoor ben ik ruim 15 jaar jobcoach geweest en heb ik mensen met een arbeidshandicap begeleid in -en- naar werk.
Deze ervaring neem ik graag mee om te delen binnen de afdeling arbeid van Puur.
De reden om na 15 jaar terug te gaan naar mijn roots: -werken in de hulpverlening- is: dat er fundamenten gelegd worden in het gezin.
Deze fundamenten kunnen een blok aan het been zijn, een steunpilaar of zelfs een inspiratiebron vormen.
Kortom: Familie fascineert me en ik verbaas me elke keer weer
over de impact ervan. Daarom volg ik momenteel ook de 2- jarige opleiding Contextuele Hulpverlening aan de CHE in Ede.

Judith -privé
Ik ben 43 jaar, getrouwd en samen met mijn man hebben we 3 kinderen; in de leeftijd van 7, 9 en 11 jaar.
In de spaarzame vrije tijd, die past bij de fase van ons gezin van nu, ben ik graag bezig met kleur en stijl in kleding en interieur.
Wat me typeert is dat ik houd van sfeer, vrolijkheid , gezelligheid, cappuccino en een goed gesprek.
Als je dat zelf even niet op voorraad hebt, meld het me dan vooraf.. Eventueel bij een bezoek aan jou
als klant neem ik deze ingrediënten gewoon mee je huiskamer in..

Gerlinda

Ik ben Gerlinda Frank, sinds 1 mei 2019 werkzaam bij Puur Persoonlijk. Ik ben 37 jaar, 16 jaar getrouwd en samen met mijn man hebben we 2 kinderen. Wij hebben een zoon van 14 en een dochter van 12 jaar. De puurheid en ontwikkeling naar zelfstandigheid van een kind vind ik elke dag weer bijzonder om mee te mogen maken.
4 jaar geleden heb ik een jaar bij Puur Persoonlijk gewerkt als invalkracht. Daarna ben ik bij mijn vorige werkgever gestart met werken binnen een ambulant team en heb ik een opleiding gevolgd. Daardoor bleef er voor mij geen tijd meer over om in te vallen bij Puur-Persoonlijk. Het voelt goed om weer terug te zijn in deze warme organisatie. Het voelt als ‘thuis komen’.
Ieder mens is uniek, met daarin eigen kansen en krachten. Het leven kan soms ingewikkeld zijn, waarin je struikelblokken kan tegenkomen. Samen met jou wil ik jou met je eigen inzichten laten ontdekken en ervaren dat een struikelblok geen eindstation hoeft te wezen, maar juist een leermoment.
Ik heb geleerd dat als je onbevooroordeeld naast iemand kan staan, en echt te luisteren naar wat de ander verteld, je samen kan gaan werken aan de uitdagingen/struikelblokken die op je pad komen.
Af en toe ben ik op kantoor, maar vaker ben ik bij de mensen thuis aanwezig.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om dingen met mijn gezin te ondernemen, we zijn een echt “ tennis” gezin en staan regelmatig op de tennisbaan. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om buiten te zijn, of in de keuken iets lekkers te maken.
Wat voor mij van waarde is:
Luisteren doe je met je hart, en niet met je hoofd. Wie zo luistert, hoort ook wat niet gezegd, maar wel wordt bedoeld.
Typisch Gerlinda:
- Empathisch vermogen
- Betrokken
- betrouwbaar