Puur Persoonlijk - Wie zijn we

Simone

Samen met Pierre sta ik aan de wieg van Puur Persoonlijk. Ik ben inhoudelijk verantwoordelijk voor Puur Persoonlijk. Mijn deskundigheid bestaat uit het in ontwikkeling brengen van mensen. Ik vind het belangrijk dat een klant krijgt waar hij recht op heeft en samen met de ondersteuners tot een samenwerking komt die maakt dat iedereen zich kan ontwikkelen en groeien in wie ze zijn en wat ze voor zichzelf in het leven wensen. Ik denk in verbinding maken en samenwerken vanuit een geheel waarin iedereen zijn eigen plek heeft en erbij hoort. Ik ben veel bezig om contact te maken met andere mensen om de ideeën die ik heb om hulp en zorg passend te maken. Ik ga me dan ook richten op online hulpmiddelen wat van betekenis kan zijn voor de ontwikkeling van de klant.

Typisch Simone:
• Deskundig
• Daadkrachtig
• Betrokken

Pierre

Ik ben Pierre Pelzer. Samen met Simone heb ik Puur Persoonlijk opgezet. Ik heb jaren gewerkt in de jeugdhulp als begeleider, persoonlijk begeleider en manager.
Ook heb ik ervaring opgedaan in de jeugdpsychiatrie en op een vak internaat voor jongens. Samen met Simone heb ik ook meegewerkt aan een Europees uitwisselingsproject: dat was een bijzondere ervaring!

Ik organiseer samen met Gerda alles wat belangrijk is zodat je bij ons kunt starten met jouw ondersteuningsvraag, begeleid door een van onze medewerkers.

Je vindt mij meestal op kantoor, aan de Smeepoortstraat 14, waar Puur is gevestigd.
We komen daar elkaar vast wel eens tegen!!!

Typisch Pierre:
• Inventief
• Gedreven
• Behulpzaam

Gerda

Ik ben Gerda Smink. Sinds mei 2015 werk ik bij Puur Persoonlijk. Daar maak ik de roosters en help waar nodig bij administratieve werkzaamheden.

Naast m’n werk heb ik een druk gezin. Met een sportieve man, drie lieve opgroeiende tieners is er altijd genoeg te doen en is het niet snel saai in huis. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, doe ik aan yoga, wandel en lees ik graag en ben ik vrijwilliger bij Jeugdtheater Harderwijk.

Typisch Gerda:
• Zorgvuldig
• Plannen
• Organiseren

Maryse

Ik ben Maryse Pilon, sinds 1 juli 2016 werkzaam bij Puur Persoonlijk.
Voordat ik hier kwam werken heb ik veel ervaring opgedaan.
Ik heb gewerkt met allerlei mensen, uit Nederland, maar ook uit andere landen. En alle mensen willen eigenlijk hetzelfde: gezien en gewaardeerd worden voor wie ze zijn.
Iedereen is toch bijzonder!

Dat unieke stukje bij iemand zien en van daaruit verder gaan, daar word ik blij van.

Ik ben getrouwd en heb twee zonen, fijne familie en vrienden om me heen.
Al deze ervaringen neem ik mee in mijn contact met anderen. Ik merk ook steeds weer, dat ik bijleer van nieuwe mensen. Iedereen heeft immers talenten.
En die talenten samen ontdekken en uitwerken vind ik heel speciaal.

Ik hoop je dan ook te ontmoeten, bij jou thuis of bij ons op het kleurrijke kantoor!
Oh en naast werken houd ik erg van wandelen met mijn hond, er op uit met een zeilboot of lekker dansen op een leuk festival.

Typisch Maryse:
• Betrouwbaar
• Improvisatie
• Gedreven

Anne

Ik ben Anne Veldman, ik ben 32 jaar en moeder van een dochter. Ik werk bij Puur Persoonlijk sinds maart 2018.

Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Ik kijk naar jou als individu met jouw eigen krachten en talenten. Omdat ik zelf moeilijke momenten in mijn leven heb gekend, kan ik me goed inleven en gebruik ik mijn eigen ervaringen ook in het werk als ik jou daarmee kan ondersteunen. Ik vind het leuk om samen met jou uit te zoeken hoe jij jouw krachten en talenten het beste in kan zetten om zo je doelen te bereiken. Hierin sta ik naast je en ondersteun ik waar nodig. Dit kan op praktisch gebied zijn, maar ook door gesprekken te hebben over wat jou bezighoudt.

Ik ben af en toe op kantoor, het meeste ben ik te vinden bij de klanten thuis.

Naast mijn werk vind ik het leuk om naar concerten en festivals te gaan, te tuinieren, te koken en te lezen en doe ik aan yoga.

Typisch Anne:
• Rustig
• Betrouwbaar
• Betrokken

Stella

Ik ben Stella Vuijk en werk sinds augustus 2020 bij Puur-Persoonlijk.
Zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de mens en waarom iemand doet wat hij doet. Iedereen volgt zijn eigen pad in het leven en maakt zijn eigen keuzes. Ik ben er van overtuigd dat ieder mens de kracht bezit het beste uit zichzelf te halen.
Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg waarbij ik er vanuit uitging dat de ander zoveel mogelijk regie wil behouden over zijn eigen leven. Daarbij heb ik leren werken met de handen op de rug. Het gaat tenslotte niet om mij maar om jou. Niet ieder mens is in staat op alle vlakken alles altijd te overzien, maar wat er kan er dan wel? En wat is er nodig om dat wat er nog niet zo goed gaat, wel voor elkaar te krijgen. Dat ga ik je niet vertellen, dat onderzoeken we samen. De echte expert ben je namelijk zelf. Ieder mens leert weer op zijn eigen manier en bewandelt hierin zijn eigen proces. Ik wandel graag een stukje mee en zoeken we samen uit hoe dat bij jou werkt. Naast je en hopelijk steeds meer achter je…….
Tijdens een coachopleiding heb ik mij op professioneel vlak verder ontwikkeld en volg momenteel de HBO opleiding Toegepaste psychologie. Deze opleiding is gericht op de directe en praktische toepassing op het gebied van psychologie.
Naast mijn werk ben ik moeder van een zoon en dochter en heb een lieve man. We wonen in Amersfoort en vinden het heerlijk om te genieten van de tuin en het buiten zijn. Maar er gaat ook niets boven een avondje met elkaar favoriete series of films kijken.

Typisch Stella:
* Rustig
* Neutraal
* Coachen

Jannieke

Ik ben Jannieke en ik ben sinds 1 augustus 2020 werkzaam bij Puur Persoonlijk als ambulant ondersteuner.

Ik werk al sinds mijn 18e in de zorg. Dit heb ik altijd met veel plezier en passie gedaan. Ik kom graag bij de mensen thuis en hou er van om verbinding te maken. Mensen in hun kracht zetten is mijn drive en ik ben graag een steun voor jou als het even wat minder gaat. Puur Persoonlijk past dan ook goed bij mij, omdat ik samen met jou en/of je naasten wil zoeken naar mogelijkheden om jouw leven te leiden zoals jij dat graag wil.

Dat is belangrijk voor mij, dat jij je eigen keuzes mag maken en het gevoel hebt dat je er toe doet.
Je kan mij tegen komen in ons kantoor waar je altijd welkom bent, maar ik ben het vaakst op pad en bij de mensen thuis.

Typisch Jannieke
* Toegankelijk
* Vrolijk
* Empathisch


Soufiane

Ik ben Soufiane en ik ben sinds 1 September 2021 werkzaam bij Puur Persoonlijk als ambulant ondersteuner.
Ik vind het fijn dat ik mijn bijdrage kan leveren in de zorg. Ik vind het belangrijk om te kijken naar jou als individu want iedereen heeft zijn eigen vorm begeleiding nodig. Mijn overtuiging is dat iedereen vooruit wil in het leven, dit kan gerealiseerd worden door de kwaliteiten en talenten op een positieve manier te gebruiken. Ik zie mensen graag werken aan hun doelen, hierin sta ik naast je om jou te motiveren en ondersteunen.
Puur Persoonlijk past goed bij mij omdat zij gericht zijn op de krachten van de klanten. Hierbij bieden wij de ondersteuning maar jij hebt de regie over jou leven.
Typisch Soufiane:
* Behulpzaam
* Empathisch
* Betrouwbaar

Marjolein


Hoi, ik ben Marjolein.
Na mijn werk in het ziekenhuis als verpleegkundige heb ik de overstap gemaakt naar Puur Persoonlijk.
Het begeleiden van mensen in wat zij nodig hebben doe ik graag. Samen kijken wat de behoeftes zijn en de mogelijkheden onderzoeken hoe dit te bereiken.
Ieder mens en iedere situatie is uniek. In dit proces wil ik graag een ondersteuning zijn voor jou waar nodig. Samen kijken waar je kracht ligt en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.
Met mijn 3 tienerzonen woon ik in Harderwijk.
Samen met familie en vrienden geniet ik van mooie en gezellige momenten. Met mijn hond ga ik graag wandelen en volleyballen is voor mij een fijne vorm van ontspanning bij inspanning.

Typisch Marjolein:
* Open houding
* Toegankelijk
* Samenwerken
* Rustig

Inge

Inge

Ik ben Inge en sinds 1 november 2022 werk ik bij Puur Persoonlijk als ambulant ondersteuner.

Ik vind het fijn om er voor een ander te zijn, vooral als je het door omstandigheden niet helemaal alleen redt. Ondersteuning geven op een manier dat je de ruimte voelt om jezelf te zijn. Het is mooi om te zien dat je meer vertrouwen in jezelf kan krijgen en ontdekken dat je meer kan dan je denkt. En als het niet alles lukt kan ik goed luisteren en praat ik met je over wat wel kan. Het benoemen van kleine dingen die goed gaan doen er toe.
Ondersteuning betekent soms ook even samen opruimen, plannen of schoonmaken. Het aanbrengen van structuur helpt, dat kan rust in je hoofd geven.
Wat vind ik belangrijk? Eerlijkheid en aandacht, betrokkenheid en vertrouwen.
Ik gun het iedereen dat ze een zo zelfstandig en stabiel mogelijk leven leiden.

Ik ben getrouwd en heb vier volwassen kinderen. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken. Ik houd van gezelligheid en dingen regelen, maar vind het af en toe ook fijn om lekker alleen te zijn.

Typisch Inge:
• Eerlijk
• Betrouwbaar
• Rustig